„Nu vrem bani, nu vrem mâncare, vrem Băsescu la închisoare”

„Nu vrem bani, nu vrem mâncare, vrem Băsescu la închisoare”

377
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nici ieri nu au fost mai mult de 15 slătineni care continuă să scandeze lozinci împotriva preşedintelui Băsescu în faţa Prefecturii. Aceştia acceptă tacit că până acum acţiunile lor au fost posibile prin îngăduinţa autorităţilor, de aceea trei dintre ei au depus, luni dimineaţa, cereri pentru a primi avizul necesar continuării protestelor.

 

„Eu, împreună cu două doamne care venim aici să protestăm de la început am depus cereri pentru a solicita avizul continuării protestelor. Sper că vom primi acordul Primăriei Slatina şi Poliţiei, însă în caz contrar, nu au decât să mă amendeze, pentru că o să contest de fiecare dată sancţiunea primită. Este dreptul meu să cer un trai mai bun pentru copiii mei, este dreptul meu să protestez împotriva unor conducători care ne-au luat demnitatea şi ne lasă să murim de foame”, ne-a declarat revoluţionarul Cristi Fană.

 

Şi Elena Monea îşi strigă sărăcia în stradă de mai bine de o lună, dar acum a depus o cerere pentru a protesta cu avizul necesar.

 

„Lipsa locurilor de muncă, a perspectivei, a unui salariu care să ne asigure un trai decent, dreptul la muncă şi multe alte cauze care creează adevărate drame în familiile româneşti ne aduc în stradă. Pentru un om obişnuit, care nu are o altă susrsă de venit decât o pensie, îi este imposibil să se descurce, să plătească facturi, medicamente, să mănânce. După ce ai muncit o viaţă, au suportat atâtea perioade de tranziţie, ajungi să nu mai suporţi aceste lucuri. Fiecare am dori să muncim, să depunem forţa fizică şi intelectuală pe care le-am acumulat spre bunăstarea României, nu să fim nevoiţi să rămânem doar simpli privitori. Suntem puţini, dar atitudinea contează, şi până la urmă, şi ceilalţi îşi vor da seama că nu ieşim de dragul de a ieşi în stradă, ca un moft personal, ci pentru că ne gândim la viitorul copiilor noştri”, ne-a spus acesta.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    4825

    Cetatenii au inceput sa fie mai uniti…foarte bine!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.