Craiova: Campanie de Colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE)

Craiova: Campanie de Colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE)

343
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Primăria Municipiului Craiova va organiza, în zilele de 29 şi 30 august 2014, la nivel local, campania de Colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE), conform prevederilor HG 1037/2010.
Primăria Municipiului Craiova, prin S.C. Salubritate Craiova S.R.L, va organiza această campanie după următorul program:
• Între orele 8.00-10.00, deţinătorii de DEE-uri care locuiesc la bloc le vor depozita lângă platformele gospodăreşti; iar cei care locuiesc la casă le vor depozita în faţa porţii, anunţând în prealabil dispeceratul S.C. Salubritate Craiova S.R.L., la numărul de telefon 0251/422 733;
• Dispeceratul S.C. Salubritate Craiova S.R.L va prelua apelurile vârstnicilor, ale persoanelor cu probleme de sănătate şi ale celor care deţin deşeuri voluminoase sau în cantităţi mari, în vederea colectării acestora de la domiciliu;
• Colectarea DEEE de la agenţii economici se va realiza în baza unei solicitări (cu specificarea tipului şi cantităţii deşeurilor deţinute precum şi a persoanei de contact), adresată operatorului S.C. Salubritate Craiova S.R.L;
• După ora 10.00 va avea loc colectarea şi transportul deşeurilor către centrele de colectare.



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     24-03-2014
    Mesaje
    7

    ) se umple cf dupa cu componente de la gunoi

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2808

    Am si eu o gramada de echipamente vechi. Pacat ca nu sunt acasa in perioada asta.. Cel mai probabil o sa arunc la gunoi..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.