Craiova: Restrictii de circulatie rutiera

Craiova: Restrictii de circulatie rutiera

745
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Municipiului Craiova anunţă că începând cu data de 01.09.2014 vor demara lucrările de execuţie a canalizării pluviale pe strada Bariera Vâlcii, lucrări derulate în cadrul proiectului “Reabilitarea infrastructurii rutiere pe relaţia Nord-Sud-Est a Polului de Creştere Craiova, în vederea fluidizării traficului în Zona Metropolitană Craiova” – finanţat prin P.O.R, Axa Prioritară 1, Domeniul de Intervenţie1.1, pentru componenta – Reabilitare şi modernizare strada Bariera Vâlcii.

În consecinţă, circulaţia rutieră se va închide pe strada Bariera Vâlcii, pe sectoarele de drum pe care se vor executa lucrările, urmând ca traficul să fie deviat pe străzile adiacente.

Astfel, în prima etapă, se va închide circulaţia rutieră pe str. Bariera Vâlcii, sectorul de drum cuprins între str.Toamnei  şi str.Parângului, traficul urmând a fi deviat pe relaţia str. Viilor ↔ str. Teilor şi respectiv pe str. Rozelor ↔ Aleea I Şimnic.

Solicităm conducătorilor auto care tranzitează zonele de lucrări să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Mulţumim pentru înţelegere!

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.