Craiova: Surprins de radar conducând cu 116 km/h pe Calea București

Craiova: Surprins de radar conducând cu 116 km/h pe Calea București

603
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un craiovean în vârstă de 40 de ani a fost surprins, ieri, de aparatul radar, la volanul unui autovehicul care gonea pe Strada ”Calea București” din Craiova cu viteza de 116 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Tot ieri, poliţiştii Serviciului Rutier Dolj – B.D.N.E., împreună cu lucrători de poliție rutieră din cadrul Biroului Rutier Craiova au mai constatat 137 de abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi de peste 21.000 de lei. Dintre acestea, 87 au fost aplicate unor conducători auto care nu au respectat viteza legală.

De asemenea, poliţiştii au mai reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce alte trei permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1723

    Super

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3060

    bun si asta.trecea prin jungla?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.