Din nou sens giratoriu la ieșirea din pasajul subteran

Din nou sens giratoriu la ieșirea din pasajul subteran

1.216
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Duminică s-au finalizat lucrările de reabilitare a liniei de tramvai, din cadrul proiectului „Modernizarea infrastructurii de transport în comun pentru fluidizarea traficului forţei de muncă între cele două platforme industriale ale Polului de creştere Craiova”, in intersecţia Calea Bucureşti cub Bld Carol I. Tot astăzi a fost repus delimitatorul de la pasajul subteran care fusese doborât de un tir acum mai bine de trei luni.

În perioada 06.09.2014, orele 07.00 – 15.09.2014, orele 18.00, vor începe lucrările de reabilitare a liniei de tramvai in intersecţia Calea Bucureşti – str. Fraţii Goleşti.
În consecinţă, în perioada respectivă, circulaţia rutieră prin aceasta intersecţie va fi blocată, traficul urmând a fi deviat pe variante adiacente.



9 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     20-10-2007
    Mesaje
    269

    Un c**&t de sens giratoriu, facut prost. O mizerie de oras, cu un asfalt prost, chiar si cel care se toarna e de cea mai proasta calitate (Strada Caracal). Atat pot spune despre acest minunat municipiu. Gropi, MULTE DENIVELARI, cratere neasfaltate si lasate din iarna-n iarna sa-ti frangi masina ca Olga se face ca ploua cand vine vorba de infrastructura, o doare-n cuc de noi. FGM (facem gratar maine) OLGA?

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     25-08-2014
    Mesaje
    11

    cu solomon era si mai rau, primavara era mai rau clar. uneori si in toamna. santuri peste tot dupa asfalt nou.

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2548

    cea mai varza intersectie,cu sau fara sens giratoriu

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1754

    Asa este

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-07-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    49

    Sensul giratoriu nu va mai face multi purici acolo, pentru ca se va termina linia de tramvai si va disparea vrand nevrand. Intrebarea este care e logica pasajului ala subteran, daca ei oricum or sa puna semafoare la intersectie acolo, fix cum era si inainte sa il faca? O imbecilitate totala.

  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     25-08-2014
    Mesaje
    12

    daca asa a gandit solomon, asta e. solutia era unda verde pe calea bucuresti. tot nu vad cum rezolva fara ea. sau poate vor sa traga cate un pod peste fiecare intersectie. un fel de autostrada suspendata a la solomon.

  7. #7
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2872

    Eu m-am uitat la sinele tramvaielor.. mi s-au parut denivelate din start… nu stiu ce sine au pus ei.. lucrare de mantuiala.. unele portiuni de sine de tramvai noi noute.. sunt valuri valuri..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  8. #8
    Afacerist
    Data de inscriere
     12-07-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    793

    Era mai bine cu sensul giratoriu.

    Daca sa zicem ca din greseala sau pur si simplu daca in necunostinta de cauza intrii in pasaj si vrei sa faci dreapta spre mc, pe care banda te incadrezi ? banda din stanga e pt mers la stanga, iar banda din dreapta e pt mers in fata … iar cand tu ai verde sa mergi in fata, au si cei care sunt pe banda de langa pasaj …

    Sugestii ?

    Ym:Al3xxxinho
  9. #9
    Maniac
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    4511

    Faci stanga si intorci sub pasaj in giratoriu. Easy.

    -- No OnE LiVeS FoReVeR !!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.