Băilești: Trei magazine, prădate într-o noapte

Băilești: Trei magazine, prădate într-o noapte

704
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii din Băileşti au identificat un tânăr de 17 ani, din localitate, care în noaptea de 5 spre 6 septembrie a comis trei furturi din societăţi comerciale din municipiul Băileşti.

Mai exact, în noaptea de 5 spre 6 septembrie 2014, în jurul orei 02:45,  poliţiştii din Băileşti au fost sesizaţi de D. Mădălina, 33 de ani, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Băilești, forţând sistemul de închidere al uşii de la intrare, tip termopan, şi din interior au sustras o sumă de bani.

Poliţiştii au stabilit faptul că în aceeaşi noapte, persoane necunoscute au pătruns tot prin forțarea sistemului de închidere de la uşile termopan ale altor două magazine situate pe aceeași  stradă, aparținând  lui  V. MIHAIL, 40  de ani, şi R. BRUNO, 25 ani, de unde au sustras de asemenea sume de bani.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au identificat autorul în persoana lui M. I, de 17 ani din Băileşti,  în sarcina căruia, prin extinderea cercetărilor, s-a reţinut faptul că în perioada aprilie – septembrie 2014, a săvârșit 8 infracţiuni de furt calificat şi 4 infracţiuni de tentativă de furt calificat din societăţi comerciale din municipiul Băileşti.

Totodată, s-a stabilit faptul că, M. I. imediat după comiterea faptelor părăsea localitatea,  deplasându-se în Craiova unde valorifica bunurile la persoane necunoscute, revenind la diferite intervale de timp pentru a comite alte fapte fără a trece pe  la domiciliul său.

Cercetările continuă faţă de acesta  pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1757

    Sigur a lucrat pe afara

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2862

    Pana la urma toti hotii de fura mor de inima rea..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.