Craiova: Infractorii te pot cunoaște mai bine decât crezi (Campanie IPJ Dolj...

Craiova: Infractorii te pot cunoaște mai bine decât crezi (Campanie IPJ Dolj – Video)

647
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei 1 Poliţie au desfăşurat în ultimele două zile activităţi specifice în cadrul campaniilor ,,Infractorii te pot cunoaşte mai bine decât crezi” şi ,,Nu te lăsa înşelat”, destinate prevenirii infracţiunilor de furt din locuinţe, tâlhării prin smulgere de obiecte precum şi prevenirea faptelor de înşelăciune comise prin intermediul telefonului.

Activităţile au avut drept scop informarea populaţiei cu privire la modurile de operare folosite de infractori în cazul comiterii de fapte antisociale (furturi din autoturisme şi din locuinţe, din buzunare, de şi din genţi, precum şi de înşelăciune prin intermediul telefonului – metoda Accidentul)  modul de asigurare, pǎstrare, manipulare şi depozitare a valorilor monetare rezultate din vânzarea produselor.

Un accent deosebit s-a pus pe informarea cetăţenilor în vârstă ce locuiesc singuri cu privire la modurile de operare folosite de autori la comiterea unor furturi sau înşelăciuni ( metoda accidentul,  prezentare unor ,,promoţii,, la produsele de uz casnic, presupuse câştiguri la diferite concursuri televizate sau loterie ).

În cadrul activităţilor au fost distribuite broşuri şi pliante cu sfaturi preventive, urmărindu-se conştientizarea acestora cu privire la riscurile la care se expun în cazul neadoptării unui comportament preventiv.

Ieri, activităţile s-au desfăşurat în zona centrelor comerciale din cartierul Craioviţa Nouă, precum şi în zona locurilor de joacă şi agrement, ocazie cu care celor întâlniţi le-au fost efectuate recomandări pe linia prevenirii infracţiunilor comise prin intermediul telefonului , respectiv metoda „ACCIDENTUL”, înmânându-li-se totodată şi fly-ere cu sfaturi prventive.

Tot cu această ocazie, poliţiştii au afişat pliante cu aceeaşi metodă de operare folosită de infractori, în zona bancomatelor amplasate pe raza Secţiei 5 Poliţie, a unităţilor bancare dar şi a sediilor Asociaţiilor de Proprietari.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2882

    Totul porneste de la educatie si de la omenie.. nici mama flayerelor nu poate inlocui educatia si modul de comportament al unora..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3087

    si batranii trebuie sa nu fie atat de creduli.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.