Dolj: 67 de amenzi aplicate pentru depășirea vitezei

Dolj: 67 de amenzi aplicate pentru depășirea vitezei

685
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii Serviciului Rutier Dolj – B.D.N.E., împreună cu lucrători de poliție rutieră din cadrul Biroului Rutier Craiova și ai formaţiunilor rutiere din judeţ, au acţionat pe principaleel drumuri din Dolj pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun atunci când încalcă regimul legal de viteză.

În cadrul acţiunii, au fost constatate 98 de abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi ce depăşesc suma de 17.600 lei. Dintre acestea, 67 au fost aplicate unor conducători auto care au încălcat regimul legal de viteză.

De asemenea, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce patru permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1795

    trebuie indeplinit planul

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2913

    Nu stiu daca sa ma bucur sau sa fiu indiferent..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2593
    Citat Mesaj initiat de alexandra1967
    trebuie indeplinit planul

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.