Echipa de fotbal a IPJ Dolj a câștigat Faza Zonală a Cupei...

Echipa de fotbal a IPJ Dolj a câștigat Faza Zonală a Cupei International Police Association

1.037
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj a câstigat, sâmbătă, Faza Zonală a Cupei International Police Association (I.P.A.)  România 2014,  la fotbal, calificându-se in marea finală ce va avea loc la Bucureşti, pe 27 septembrie 2014.

            Sâmbătă aceasta s-a desfășurat, la Craiova, Faza Zonală a Cupei I.P.A. România la fotbal , la care au participat 8 echipe ale structurilor membre I.P.A.  din judeţele Dolj, Gorj şi Argeş.

Faza Zonală s-a jucat în sistem eliminatoriu, echipele au fost formate din 6 jucători (5 + 1 portar), iar la finalul turneului echipa poliţiei doljene a ocupat locul I, după 3 victorii.

Finala a fost disputată cu echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, pe care echipa noastră a învins-o cu scorul final de 6-1.

Celelalte meciuri jucate de echipa poliţiei doljene au fost în compania echipelor  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, câştigate cu scorul de 5-1, respectiv 5-0.

În urma victoriei de sâmbătă, echipa noastră s-a calificat in Faza Naţională a Cupei International Police Association (I.P.A.)  România 2014 ce va avea loc la Bucureşti, pe 27 septembrie 2014, în complexul sportiv Ştefan cel Mare, unde vor întâlni alte 7 echipe câştigătoare ale fazelor locale.

Suntem mândri şi îi felicităm pe colegii noştri pentru încă o victorie, urându-le totodată mult succes în marea finală de pe 27 septembrie”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Echipa a fost antrenată şi coordonată în teren de către asp Budrică  Gheorghe, iar portarul nostru de această dată a fost ap Ilie Alin, jucătorii fiind: ap Ilie Mircea, ap Popescu Victoraş, ap Niculin Alin, ap Dinuica Laurentiu, ag Bortofleac Marius, ap Stoiu Bogdan, ap Pruna Radu, insp. Pr. Stuparu Constantin, insp. pr. Calarasanu Catalin şi ap Arnăutu Dragoş Alexandru.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1788

    Am mai castigat si noi ceva

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2914

    Neinteresant… cine naiba s-ar uita la meci de fotbal intre gabori…

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.