(Foto) Mehedinți: Orșova este sub ape. Un bărbat a murit

(Foto) Mehedinți: Orșova este sub ape. Un bărbat a murit

805
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Imagini apocaliptice în municipiul Orșova. Un bărbat a fost surprins de un mal căzut în zona Grațca, Orșova, în această după-amiză. Victima se afla la volanul unei mașini când o bucată de pământ a căzut de pe versanți. Intervenția pompierilor a fost îngreunată din cauza inundațiilor din zonă, astfel că militarii au fost nevoiți să meargă pe jos până la bărbatul care din nefericire nu a mai putut fi salvat.

10708054_705889669487672_149634870_n

Tot în Orșova, o altă mașină a fost luată de apă pe faleza din municipiu. Pompierii au salvat femeia care se afla la volanul autoturismului, aceasta fiind acum în afara oricărui pericol.

Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul ISU Drobeta, apelurile la 112 sună continuu, pompierii făcând cu greu față solicitărilor care apar. Nu doar faleza orașului a fost inundată și mai toate străzile din Orșova. S-au rupt poduri și foarte multe trotuare s-au prăbușit din cauza apei care coboară de pe vesanți cu o viteză de nedescris.

Sursa: www.news-mehedinti.ro

Foto: Cosmin Părcălăbescu – Orșova

Foto: Facebook – Horia Goliciu



4 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1793

    pentru ca au defrisat tot

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2912

    Au defrisat tot nenorocitii. Nu s-au mai facut studii de pe vremea lu Ceausescu.. si acum sa se mai mire… Ei stau in Penthousuri ori prin tari exotice.. ii doare la basca.. tot sarmanii sunt lovit de fiecare data..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  3. #3
    Racer
    Data de inscriere
     20-10-2007
    Mesaje
    271

    ‘tu’va’n gura de politicieni care nu se mai satura de furat dar si de politisti care sunt mana in mana cu infractorii la defrisari. O tara condusa de hoti pe care unii ii voteaza doar pentru un ulei si o galeata.

  4. #4
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2589

    incredibile imagini

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.