Dolj: Pietoni amendați pentru traversare neregulamentară

Dolj: Pietoni amendați pentru traversare neregulamentară

1.641
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii Serviciului Rutier Dolj – B.D.N.E., împreună cu lucrători de poliție rutieră din cadrul Biroului Rutier Craiova şi Formaţiunilor Rutiere din judeţul nostru au acţionat pe principalele drumuri din Dolj pentru conştientizarea pietonilor cu privire la riscurile la care se expun atunci traversează neregulamentar străzile prin alte locuri decât cele special amenajaţe şi semnalizate corespunzător.

În cadrul acţiunii au fost constatate 111 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi ce depăşesc suma de 10.400 lei. Dintre acestea, 44 au fost aplicate unor pietoni care s-au angajat neregulamentar în traversarea străzilor.

De asemenea, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce 3 permise de conducere.



3 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     16-11-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2099

    Foarte bine! Sa nu mai traverseze pe unde apuca si sa „caste” bine ochii! Si pietonii, si soferii!

    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic! http://www.pescardejiu.blogspot.com
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2931

    Foarte bine dar sa ia si permisele de conducere la cei care nu reduc viteza in zona trecerilor de pietoni sau in alte zone pietonale (scoli, spitale, piete, etc)

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-03-2014
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    12

    Așa le-a trebuit.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.