Craiova: Încep lucrările la canalizarea pluvială pe Str. Bariera Vâlcii

Craiova: Încep lucrările la canalizarea pluvială pe Str. Bariera Vâlcii

1.112
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, începând de miercuri, 17 septembrie 2014,, vor începe lucrările de execuţie a canalizării pluviale pe Str. Bariera Vâlcii, în cadrul proiectului „Reabilitarea infrastructurii rutiere pe relaţia Nord-Sud-Est a Polului de Creştere Craiova, în vederea fluidizării traficului în Zona Metropolitană Craiova”.

Circulaţia rutieră pe strada amintită se va închide etapizat, pe sectoarele de drum pe care se vor executa lucrările, urmând ca traficul să fie deviat pe străzile adiacente.

Astfel, în prima etapă, se va închide circulaţia rutieră pe str. Bariera Vâlcii, sectorul de drum cuprins între str. Toamnei  şi str.Rozelor, traficul local urmând a fi deviat pe relaţia str. Viilor ↔ str. Teilor şi respectiv pe str. Rozelor ↔ aleea I Şimnic, iar pentru traficul de tranzit circulaţia rutieră recomandată  este pe relaţia bvd. Dacia ↔ giratoriu “Consul” ↔ aleea IV Şimnic (DJ605) ↔ Ocolitoarea de Nord (DN65F). 



6 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2923

    Eu deocamdata nu am canalizare pluviala… poate in 2024… desi sunt taxat pentru ea… frumos asa.. pana nu imi fac canalizare pluviala al naibii sa fiu daca platesc ceva..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-03-2011
    Mesaje
    42

    E a doua oara cand o sparg

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-03-2011
    Mesaje
    38

    cred ca e a 6-a oara , naiba mai stie…..

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     22-11-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    310

    Vai de cei care stau in bariera, cam greu cu masina acum pe acolo

  5. #5
    Junior
    Data de inscriere
     01-04-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    75

    este dezastru ,te baga pe o strada ocolitoare plina de namol si gropi (zic de masinile care vin dinspre centura) si iesi aproape de craiovita..mergi in jur de 5 km cred p`acolo pe drumu ala !!!

  6. #6
    BuT
    Member
    Data de inscriere
     08-01-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    169

    …. Toate ca toate… De 2 ani se lucreaza pe sectorul toamnei, Biserica, Alimentara ,dezbenzinare….. Bariera e facuta praf de jumatate de an… Cat o sa dureze sa o faca pe toata …. daca toate strazile din acest cartier sunt facute praf…. Mai ales pentru copii din simnicul de jos.. Care o sa fie nevoiti sa vina pe jos la scoala din Bariera…. pentru ca nu o sa mai fie niciun mijloc de transport.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.