(GalerieFoto) Peste 100 de militari jandarmi din Craiova, trimiși la Eșelnița

(GalerieFoto) Peste 100 de militari jandarmi din Craiova, trimiși la Eșelnița

692
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a dispus ca un efectiv de peste 100 de militari jandarmi din Craiova să fie dislocați în comuna Eșelnița din județul Mehedinți, grav afectată de inundațiile produse în ultimele două zile.

”Aceștia se vor alătura forțelor județului pentru a acționa la decolmatarea cursurilor de apă, la îndepărtarea aluviunilor din gospodării și de pe arterele de circulație rutieră afectate de viiturile produse ca urmare a ploilor torențiale căzute în această zonă”, a precizat ministrul Oprea, citat de Agerpres.

El a solicitat autorităților locale să intensifice acțiunea de atenuare a efectelor inundațiilor, astfel încât viața să revină la normal în zonă. În context, ministrul Oprea a arătat că pentru locuitorii evacuați din cele 21 de case afectate, zece distruse și 17 avariate parțial, autoritățile locale vor asigura spații de cazare, iar conducerea județului se va preocupa de amplasarea aici a unor module. Agerpres.

Foto: Orșova și Eșelnița, de Dragoș Părcălăbescu 



3 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2594

    incredibil ce s a intamplat acolo

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2930

    Dezastru..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1821

    DEZASTRU AU TAIAT PADURILE SMECHERI SI SUFERA PROSTI

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.