Craiova merge iar în Liga Balcanică de Baschet

Craiova merge iar în Liga Balcanică de Baschet

1.344
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Iubitorii de sport din Craiova și Oltenia vor avea avea parte și în acest sezon de numeroase spectacole sportive în Sala Polivalentă din Craiova. Echipa de baschet masculin S.C.M. ”U” CRAIOVA va evolua și în sezonul 2014-2015 în Liga Balcanică de Baschet Masculin, au anunțat reprezentanții clubului din Bănie, după prezența, în premieră, în Liga Balcanică de Baschet Masculin din sezonul 2013-2014.

Baschetbaliștii au reușit să facă o figură frumoasă la prima participare într-o competiție internațională a cluburilor din sud-estul Europei, fiind la un pas de calificarea în play-off-ul competiției. ”Clubul nostru a acceptat, în ultimul moment, invitația forului balcanic de a participa și la ediția din acest an a Ligii Balcanice de Baschet Masculin. Liga Balcanică se dovedește a fi un proiect foarte serios și tocmai de accea ne dorim să fim printre protagoniștii acestei competiții atât în acest sezon, dar și în anii viitori”, a transmis conducerea clubului.

Prezența în Liga Balcanică de Baschet Masculin în sezonul 2014-2015 este posibilă grație unui sponsor, un fan al baschetului masculin craiovean, precum și municipalității care susține necondiționat activitatea de performanță din Craiova. Participarea în Liga Balcanică de Baschet Masculin în sezonul 2014-2015, coroborată cu evoluția din competiția internă – Liga Națională de Baschet Masculin, are rolul de a promova sportul de performanță craiovean precum și imaginea Municipiului Craiova.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1820

    SUPER

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.