Craiova găzduiește a II-a ediție Carmaniacs by GranTurismo

Craiova găzduiește a II-a ediție Carmaniacs by GranTurismo

795
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Mașini noi, modificate și supercaruri vor putea fi admirate la Craiova, în perioada 3-5 octombrie 2014, la cea de-a II ediție a Carmaniacs by GranTurismo. Evenimentul se va desfășura tematic, în patru zone ale orașului, respectiv Centrul Multifuncțional, Piața ”Mihai Viteazul”, Piata ”W. Shakespeare” și Velodromul din Parcul ”Nicolae Romanescu”.

În Piața ”Mihai Viteazul”, craiovenii vor putea vedea o expoziție de mașini noi, organizată cu sprijinul principalilor dealeri locali, în vreme ce la Centrul Multifuncțional vor fi expuse mașini modificate și supercaruri. Potrivit organizatorilor, la această ediție mașinile vor fi direct nominalizate, fără posibilitate de înscriere. Totuși, în acest sens, sugestiile sunt așteptate și acceptate. Totodată, la Centrul Multifunctional va avea loc și etapa finală a Campionatului Național de Car Audio.

Velodromul din Parcul ”Romanescu” va găzdui Cupa Euromaster Ascet – Îndemanare și Slalom, un mini-campionat organizat in colaborare cu ACR Dolj care se va desfășura pe parcursul zilelor de sâmbată și duminică (4 și 5 octombrie) și va cuprinde patru trasee diferite (câte 2/zi).

Parcul tehnic aferent mini-campionatului care va avea loc pe Velodrom va fi amplasat în Piața ”W. Shakespeare”



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-06-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    14

    Super

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2605

    nice…

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1810

    SUPER TARE

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.