Oncopediatria Spitalului de Urgenţă Craiova, renovată de Ford

Oncopediatria Spitalului de Urgenţă Craiova, renovată de Ford

1.318
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Compartimentul de Oncopediatrie a Spitalului Clinic județean de Urgență Craiova a fost renovată de o echipă de voluntari de la Ford România, care vineri a participat, alături de Asociaţia OncoHope Craiova, la programul ”Săptămâna globală Ford a grijii faţă de semeni”.

DSC_0304

O echipă de 20 de voluntari din departamentul IT de la Ford România împreună cu voluntari ai Asociatiei OncoHope Craiova au contribuit vineri, 12 septembrie, la renovarea parţială a Compartimentului de Oncopediatrie al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă  Craiova. Acţiunea a făcu parte din programul internaţional al Ford Motor Company denumit «Săptămâna globală a grijii faţă de semeni», care în acest an s-a desfasurat în perioada 6-12 septembrie.

Toata secţia de oncopediatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă  Craiova Echipa a primit noptiere, măsuţe şi scaune, iar un salon din cadrul secţiei a fost utilat cu paturi noi, linoleum, jaluzele, televizor şi frigider. În plus, s-au adus imbunătăţiri la sala de mese, unde acum există scaune şi mese noi, dar şi 2 frigidere, un televizor şi un cuptor cu microunde.

DSC_0363

Ne bucurăm că am putut contribui la îmbunătăţirea condiţiilor pentru bolnavii secţiei de Oncopediatrie din Spitalul Clinic Judeţean din Craiova. Cred că este foarte important pentru fiecare dintre noi să inţelegem nevoile comunităţii în care trăim zi de zi şi să incercăm să facem ceva în acest sens. Nimic nu se compară cu sentimentul minunat pe care îl ai atunci când întinzi o mână de ajutor şi reuşeşti să aduci un zambet pe chipul semenilor noştri», a declarat Rob Ardely, Director HR Ford România.

Sperăm să extindem acest gen de acţiuni în Craiova, cu atât mai mult cu cât considerăm că este important să ne implicăm în mod activ în viaţa comunităţii în care ne desfăşurăm activitatea”, a adaugat Ardley.

”Săptămâna Globală a Grijii faţă de Semeni” este un program al Ford Motor Company Fund & Community Services, latura filantropică a companiei americane, aflat la cea de-a noua ediţie.

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1817

    Si Olguta ce face?

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.