Craiova: Încep „Zilele Filmului Chinezesc”

Craiova: Încep „Zilele Filmului Chinezesc”

620
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Casa Româno-Chineză Filiala Judeţeană Dolj va invită la „Zilele Filmului Chinezesc”, Craiova 19-20 septembrie 2014. Deschiderea oficiala a „Zilele Filmului Chinezesc”  va avea loc astăzi în foaierul cinematografului „Colours Cinema” din incinta hipermarketului Auchan, Craiovita, începand cu ora1 5.30.

La eveniment participă membri ai Casei Româno-Chineze Dolj, directori de instituţii, oameni de cultură, politicieni, profesori universitari, reprezentanţi ai Ambasadei P.R. China la Bucureşti, investitori chinezi şi nu în ultimul rând oficialităţile locale alături primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

In cele doua zile dedicate evenimentului, publicul va putea urmari cinci producţii de excepţie din cinematografia chineză: Chinese Zodiac (CZ12), Beijing Love Story, The Grandmaster, Flying Swords of Dragon Gate şi Full Circle.

Intrarea la evenimentul „Zilele Filmului Chinezesc” se face pe bază de invitație (2 persoane) în limita locurilor disponibile. Aceasta se poate procura de la sediul Casei Româno-Chineze Filiala Județeană Dolj, situat pe Str. Lipscani, nr.3, Craiova, tel: 0251.448408.

Zilele Filmului Chinezesc, una din seriile evenimentelor care sarbatoresc a 65-a aniversare a stabilirii de relatii diplomatice intre cele doua tari, este organizat de SARFT din China si Centrul National de Film din Romania, cu sprijinul Ambasadei Chinei in Romania si Casa Romano-Chineza.



4 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     03-01-2009
    Mesaje
    91

    se intra pe baza de bilet ? daca da, care e pretul. la naiba, ati omis ce e cel mai important in ziua de azi

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    413

    aoleo, acum si asta : . . . . .

  3. #3
    Ami
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-09-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1083

    Bună întrebarea. Pe bază de invitație! Detaliile le-am adăugat în știre!

    Citat Mesaj initiat de mantis_s
    se intra pe baza de bilet ? daca da, care e pretul. la naiba, ati omis ce e cel mai important in ziua de azi
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1814

    Da invitatie

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.