PRESELECTIE ROYAL MODELS AGENCY

PRESELECTIE ROYAL MODELS AGENCY

6.228
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
A venit toamna iar cum in acest frumos sezon se numara bobocii, agentiile de modelling au dat startul recrutarilor in randul tinerilor care isi doresc o cariera in modelling.
“Incepem acest sezon de toamna cu o preselectie intrucat pe perioada verii am fost in vacanta si am fost intrebati de foarte multi tineri cand vom organiza o noua preslectie. Tinerii care isi doresc sa devina modele trebuie mai intai de toate sa indeplinseaca criteriile agentiei noastre si sa se prezinte la casting. Cei care vor fi admisi vor incepe o perioada de pregatire in care vor invata tot cele trebuie pentru o cariera de model: miscare scenica, teorie fotografica, arta machiajului, comportament si stil iar la sfarsitul acestui curs vor putea lucra in domeniul modelingului.” – Tom Cringureanu – Manager Royal Models Agency
Daca arati bine si te stiu doar vecinii? Daca iti doresti sa cunosti fabuloasa lume a modelingului? Daca iti doresti sa devii urmatorul top model al Romaniei? … atunci trebuie sa vii la PRESELECTIA organizata de ROYAL MODELS AGENCY in data de 27 SEPTEMBRIE 2014 incepand cu ORA 14:00 in incinta CASEI DE CULTURA A STUDENTILOR. La aceasta PRESELECTIE nu se percepe nici un fel de taxa iar cursurile care vor urma pentru cei admisi sunt gratuite.
Trebuie mentionat ca nu toti tinerii vor fi admisi in urma acestei preselectii deoarece acestia trebuie sa treaca de anumite criterii cum ar fi: varsta sa fie cuprinsa intre 13 si 25 de ani, inaltimea de minim 1,67 m la fete si minim 1,70 m la baieti, tenul trebuie sa fie cat mai curat si un aspect fizic placut.
Royal Models Agency este una din putinele agentii din Romania ce detine un atestat de impresariat artistic si reprezinta una din cele mai moderne si dinamice agentii de modelling si casting din tara. Royal Models agency se ocupa cu formarea si promovarea tinerelor talente in scopul participarii acestora la diverse activitati precum: prezentari de moda, videoclipuri, figuratie film, hostess, sampling-uri, actiuni promotionale, publicitate si foto-reclama. Scoala de modeling este un program de instruire a tinerilor pentru cariera de model, structurat sub forma unui curs care cuprinde toate domeniile necesare pregatirii unui model cu varsta cuprinsa intre 13-25 ani.


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.