Craiovenii, invitați la ”Crosul Inimii” și spectacolul „Anotimpurile Inimii”

Craiovenii, invitați la ”Crosul Inimii” și spectacolul „Anotimpurile Inimii”

1.007
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Locuitorii din Craiova sunt invitați duminică, 28 septembrie, să sărbătorească Ziua Mondială a Inimii (29 septembrie) participând la trei evenimente interactive special organizate pentru informarea corectă a populației cu privire la bolile cardiovasculare si a modului in care se poate preveni apariția acestor afecțiuni.

„Crosul Inimii” si „Promenada Inimilor” vor fi organizate pe Strada Alexandru Ioan Cuza, cu punct de start din zona McDonald’s și punct de sosire in Piața „Mihai Viteazul”. Totodată, va avea loc și un concert la Opera Română Craiova.

Programul manifestărilor va fi următorul:

– 09.00, înscrierea participanților la cros și promenadă, zona McDonald’s;

– 10.00, mesajul organizatorilor;

– 10.15, start „Crosul Inimii” pentru tinerii sub 18 ani;

– 10.20 plecare in „Promenada Inimilor”;

– 10.30 start „Crosul Inimii” pentru participanții peste 18 ani;

– 11,00 festivitate de premiere si prezentări ale medicilor cardiologi, „Piața Mihai Viteazul”;

Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova va oferi două premii speciale realizate de elevii liceului: celui mai vârstnic si celui mai tânăr participant la „Promenada Inimilor”.

Spectacolul „Anotimpurile Inimii”, va avea loc in incinta Operei Române Craiova începând cu ora 13:00, în același timp, in foaier, va fi organizată o expoziție de artă cu sprijinul elevilor Liceului de Arte „Marin Sorescu” din Craiova și al studenților UMF Craiova.

Evenimentul este organizat de Asociația de Sprijinire a Cardiologiei din Oltenia și Rotary Club Craiova în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, Direcția pentru Sănătate Publică Dolj, Fundația Română a Inimii, Societatea Studenților Mediciniști din Craiova și Liceul de Arte „Marin Sorescu”.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.