Noaptea Cercetătorilor, pe 26 septembrie, la Craiova

Noaptea Cercetătorilor, pe 26 septembrie, la Craiova

930
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiovenii se vor bucura în acest an de o sumedenie de experimente ale facultăților și departamentelor Universității din Craiova organizate cu ocazia evenimentului european “Noaptea Cercetătorilor”. La Craiova, evenimentul va avea loc vineri, 26 septembrie, la Universitatea din Craiova, Holul Sala Albastră și Holul Central (str. A. I. Cuza, nr. 13), începând cu ora 18:00.

Noaptea Cercetătorilor este un eveniment ce se desfăşoară anual în peste 300 de oraşe din Europa. În România, acest eveniment va avea loc în Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Timişoara şi Tulcea.

Profesori şi studenţi de la Universitatea din Craiova, cercetători şi voluntari vor fi prezenţi în Holul Central al Universităţii, îndemnând publicul să înţeleagă ştiinţa dincolo de ecuaţii şi formule. Fiecare experiment va fi însoţit de explicaţii prietenoase despre fenomenele fizice sau chimice ce stau la baza efectelor spectaculoase.

Pentru mai multe detalii, accesați: http://noapteacercetatorilor.eu/orase/craiova/



1 COMENTARIU

  1. #1

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22110

    dragut

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.