CFR Craiova cheamă firmele private să închirieze spațiile comerciale din Gară

CFR Craiova cheamă firmele private să închirieze spațiile comerciale din Gară

3.859
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Cele 8 sucursale regionale de cale ferată București, Craiova, Timișoara, Brașov, Cluj, Iași, Galați și Constanța organizează vineri, 26 septembrie 2014, licitații publice cu strigare pentru închirierea a peste 1.000 de spații și terenuri cu o suprafață totală de 437.724 mp, unde agenții economici pot demara sau dezvolta activități comerciale.

Este a treia etapă a sesiunii de închiriere de spații și terenuri din proprietatea privată a companiei, program inclus în proiectul imobiliar demarat de CNCF CFR SA, în luna iulie a acestui an, în vederea dezvoltării activității comerciale.

Locațiile comerciale sunt situate în gări, sau în proximitatea acestora, și pot fi închiriate și de micii întreprinzători care analizează intrarea și dezvoltarea unei activități comerciale pe piața locală. Gările modernizate la standarde europene asigură agenților economici condițiile optime pentru a-și adapta ofertele de produse și serivicii la cerințele celor aproximativ 60 de milioane de călători, care tranzitează anual stațiile de cale ferată”, se arată într-un comunicat de presă al CFR.

De asemenea, dezvoltatorii și reprezentanții marilor brand-uri care doresc să intre și pe piața de retailer locală și au achiziționat documentația necesară, sunt așteptați să participe la cele 8 licitații deschise, vineri 26 septembrie 2014, începând cu ora 09.00, la sediile regionale de cale ferată: București, Craiova, Timișoara, Brașov, Cluj, Iași, Galați și Constanța, pentru închirierea a celor peste 1000 de locații (spații și terenuri), în suprafață totală de 437.724 mp, din proprietatea privată a companiei.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1842

    ce sa faca acolo

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3116

    sa vanda cui?
    cu trenul decat nasul mai merge

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.