Craiova: Amenzi rutiere de 42.000 lei aplicate șoferilor

Craiova: Amenzi rutiere de 42.000 lei aplicate șoferilor

627
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au acţionat, ieri, în Craiova şi pe drumurile adiacente, pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun atunci când încalcă regulile privind trecerile la nivel cu calea ferată. În cadrul acţiunilor, poliţiştii au constatat 208 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi ce depăşesc suma de 42.000 de lei.

De asemenea, în perioada 12-25.09.2014, în atenţia poliţiştilor au fost şi pietonii, astfel, oamenii legii au desfăşurat acţiuni pentru conştientizarea acestora cu privire la importanţa respectării regulilor privind traversarea străzilor prin locurile special amenajate şi semnalizate corespunzător.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii au constatat 208 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi ce depăşesc suma de 42 000 lei. Dintre acestea 9 au fost aplicate unor conducători auto care nu au respectat regulile privind trecerile la nivel cu calea ferată, iar alte 127 de sancţtiuni unor pietoni care s-au grăbit, şi au traversat strada prin alte locuri decât cele prevăzute de lege.

De exemplu, un șofer din Giubega a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe DJ 652 A, în afara localităţii Cârcea,  şi nu a oprit pentru a se asigura la nivel cu calea ferată simplă fără bariere. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 lei şi i s-au aplicat 6 puncte de penalizare.



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3120

    de.si noi suntem prea grabiti.

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2991

    Sa isi faca treaba !!

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.