Craiova: Începe ”Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”

Craiova: Începe ”Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”

747
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Începând de luni, 29.09.2014, până vineri, 03.10.2014, poliţiştii doljeni vor desfăşura o serie de activităţi educativ-prevenive care se inscriu in manifestarile prilejuite de cea de-a noua editie a evenimentului anual „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”.

           „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” reprezintă un maraton de activităţi informativ-preventive in spatiul public, iniţiat de Inspectoratul General al Poliţiei Române, ce se va desfăşura în intervalul  29 septembrie – 03 octombrie 2014, în toată ţara, judeţul nostru nefăcând excepţie.

Astfel, în această perioadă sunt programate o serie de activităţi destinate  creşterii gradului de informare a cetăţenilor şi conştientizarii acestora cu privire la adoptarea unei coduite preventive pentru a nu cădea victime ale infractorilor.

Fiecare zi este dedicată prevenirii unui anumit segment de fapte de antisociale, în acest sens fiind pregătite mai multe activităţi educativ-preventive sau culturale.

Aşadar, luni, in ziua dedicată prevenirii delincvenţei juvenile, începând cu ora 13.30, în Piaţa „Mihai Viteazul” din Craiova, va avea loc lansarea evenimentului în judeţul nostru.

Cu aceasta ocazie  va fi organizat  un flash-mob la care vor participa peste 150 elevi de la mai multe unităţi de învăţământ din municipiul Craiova.

De asemenea, trupa de dans modern a Palatului Copiilor din Craiova va promova  mesajul antiviolenţă prin muzică şi dans.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.