Craiova: Uite bicicleta, nu e bicicleta

Craiova: Uite bicicleta, nu e bicicleta

920
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Un copil de 12 ani, din Craiova, i-a cerut altuia bicicleta cu care se plimba pe Bulevardul ”Nicolae Romanescu”, motivând că ar vrea și el să se plimbe. Numai că minorul a ”uitat” să o mai înapoieze micului proprietar, fiind surprins, însă, de o patrulă de jandarmi care se afla în zonă.

F.L., de 12 ani, din Craiova, a fost surprins,  în jurul orei 18.00, de o patrulă de siguranță publică formată din poliţişti din cadrul Secției 2 Poliţie şi jandarmi din cadrul G.J.Mb, la scurt timp după ce sustrăsese o bicicletă de la un alt minor căruia i-a cerut-o să se plimbe, în timp ce se afla pe B-dul Nicolae Romanescu.

Bicicleta furată, în valoare de 450 lei, a fost recuperată și înapoiată părții vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1890

    Educatia primita de la parinti

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     16-11-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2190

    „Bicicleta furată, în valoare de 450 lei, a fost recuperată și înapoiată părții vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.”

    Cui i-au facut dosar penal? Celui de 12 ani??? In cazul asta, foarte multi ar trebui sa aiba certificat penal in loc de certificat de nastere

    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic! http://www.pescardejiu.blogspot.com

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.