Baschetbaliștii craioveni castiga la Mures

Baschetbaliștii craioveni castiga la Mures

619
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

SCM Universitatea Craiova a făcut un joc foarte bun pe terenul celor de la BC Mureș și a reușit a doua victorie din tot atâtea meciuri în Liga Națională de baschet masculin, impunându-se în Ardea, scor 77-75

Craiova a început slab jocul de la Târgu Mureș, gazdele reușind să conducă cu 8-0 în startul partidei. Primele puncte ale oltenilor au venit pe mâna lui Otovic, o aruncare de 2 puncte și una de la distanța. Baschetbaliștii antrenați de Anjelko Mandic au ținut aproape de adversar, iar după primul sfert mureșenii au condus, 26-23, după o aruncare de trei puncte reușită de Bozovic.

Petrișor a marcat primele puncte ale sfertului doi, iar Craiova a continuat evoluția bună din primul sfert, intrând la pauza mare cu un deficit de 3 puncte, 38-41.

Sfertul al treilea a fost dominat de echipa craioveană care s-a impus cu 21-14, intrând în avantaj înaintea ultimelor 10 minute. Oltenii au fost mai preciși din afara semicercului, Otovic fiind în zi de grație.

Citeste mai multe pe ghidsportiv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.