Calafat: Migranți ascunși pe roata de rezervă și în spatele benchetei, descoperiți...

Calafat: Migranți ascunși pe roata de rezervă și în spatele benchetei, descoperiți de poliție

758
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un cetăţean afgan şi doi cetăţeni sirieni care intenţionau să intre ilegal în România au fost descoperiți de poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat ascunşi în mijloace de transport care, teoretic, duceau marfă. DSC05196

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui camion marca Volvo, cetăţeanul turc Faruk B., în vârstă de 54 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, flori din Turcia pentru Olanda. La controlul de frontieră, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit, ascuns sub remorcă, pe roţile de rezervă ale camionului, un bărbat. Din verificările efectuate, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul afgan Han A., în vârstă de 20 de ani. Acesta a declarat că s-a ascuns pe roţile de rezervă ale camionului într-o parcare din Turcia, cu scopul de ajunge într-un stat din vestul Europei.

În aceeaşi zi, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unei autoplatforme cu care transporta autoturisme, cetăţeanul bulgar Dimitrov P., în vârstă de 38 de ani. La controlul de frontieră, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit în două autovehicule aflate pe platformă, doi bărbaţi ascunşi în spatele banchetelor.

Din verificările efectuate, s-a constatat faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni sirieni, în vârstă de 41 de ani, respectiv 44 de ani. Bărbaţii au declarat că s-au urcat în autovehicule într-o parcare din Bulgaria, cu scopul de ajunge în Germania.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră doljeni au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor, iar conform protocolului româno – bulgar, migranţii, conducătorii auto şi mijloacele de transport au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1932

    soferi ar trebui inchisi

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    573

    Da, si executati pe scaunul electric! Tu te auzi ce spui? In cazul celui de pe roata de rezerva, de ce crezi ca ar fi vinovat soferul? Mai ales, cum a trecut din Turcia intr-o tara membra UE?

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit...
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3167

    doresc si ei o viata linistita sarmanii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.