Concurs în premieră naţionalã la Facultatea de Mecanicã din Craiova

Concurs în premieră naţionalã la Facultatea de Mecanicã din Craiova

877
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Facultatea de Mecanică a Universității din Craiova, prin intermediul Departamentului Autovehicule, Transporturi şi Inginerie Industrialã, va organiza, ȋn perioada 23 – 25 octombrie a.c., concursul naţional studenţesc de inginerie a autovehiculelor, concurs desfãşurat pentru prima datã ȋn România.

Aceastã premierã naţionalã marcheazã debutul unor serii de concursuri naționale în domeniile ingineriei autovehiculelor și transporturilor, concursuri organizate ȋn colaborare cu Societatea Inginerilor de Automobile din România si facultățile de profil din ȋntreaga țară. Startul acestor activitãţi va fi dat de un concurs din domeniul „Dinamicii autovehiculelor”, ce va purta numele profesorului universitar inginer Constantin Ghiulai. În competiţie se vor ȋnscrie 30 de studenţi, reprezentanţi ai unor universitãţi de renume din domeniu: București, Timişoara, Braşov, Pitești, Craiova şi Oradea.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.