CASUAL BAND isi lanseaza primul CD

CASUAL BAND isi lanseaza primul CD

765
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Sambata, 18.10.2014, ora 21.00 la Restaurantul RIO (Fostul Silver House), CASUAL BAND va sustine un concert cu ocazia realizarii primului volum audio intitulat „ALL TIME HITS!”. Intrarea va fi libera, iar C.D.-urile vor fi oferite gratuit prietenilor, in limita a 50 buc.

„Fondat in august 2013 de catre Bogdan UTA, CASUAL BAND se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica prin varietatea genurilor pe care le abordeaza: ALL TIME HITS! Avand in componenta voci soliste precum si instrumentisti-muzicieni cu reale posibilitati improvizatorice, Casual Band imbina cu usurinta stilurile pop, funk, latino sau jazz. Prezenti in cluburile craiovene si din tara, formatia a fost invitata sa concerteze in cadrul Festivalului „Zilele Craiovei” editia 2014. Pe 7 decembrie 2014, vor putea fi ascultati pe scena Filarmonicii OLTENIA in cadrul Festivalului International „Craiova Muzicala” 2014, un concert intitulat: „Evergreen Jazz Project”. Cu aceasta ocazie, artistii vor interpreta in premiera lucrari proprii si din repertoriul: Aretha Franklin, James Brown, Stevie Wonder, Jaco Pastorius, etc.”

Irina PELIN – voce (absolventa a Liceului de Arta Chisinau si a Facultatii de comunicare si P.R., Craiova)
Bogdan UTA – sax/clape (solist instrumentist Filarmonica OLTENIA)
Ionut DRANICEANU – chitara (instrumentist Filarmonica OLTENIA)
Traian BARBU – bas (student Scoala Populara de Arte)
Florin DAVITOIU – tobe (instrumentist Filarmonica OLTENIA)



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.