Președintele Ford: ”Vom angaja dintre viitorii studenţi ai Universităţii din Craiova”

Președintele Ford: ”Vom angaja dintre viitorii studenţi ai Universităţii din Craiova”

1.187
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)
Cu o scădere a producției de 26% față de anul trecut, în uzina Ford de la Craiova au fost produse 43.300 de mașini în primele nouă luni ale anului în curs. Cu mult sub ceea ce oficialii Ford speră să producă într-o bună zi: 200.000 de unități, situație în care ar fi nevoie de mult mai mulți angajați și trei schimburi de lucru. Președintele Ford România spune că motivul pentru care colaborează cu Universitatea din Craiova nu e deloc întâmplător.
Când va veni ziua în care de pe porțile fabricii de la Craiova vor ieși mașini pe bandă rulantă, nu se știe, dar conducerea uzinei din Bănie dă de înțeles că se va întâmpla cu siguranță. ”Ford va extinde uzina cu un al doilea model, iar când acest lucru se va întâmpla, trebuie să angajăm personal în condiţiile în care vom produce în două sau trei schimburi”, a afirmat Jan Gijsen, preşedintele Ford România.
Potrivit acestuia, bursele acordate studenților și colaborarea cu Universitatea din Craiova fac parte din strategia de extindere a producției, pentru că Ford dorește să angajeze oameni bine pregătiți. ”Vom avea nevoie de personal calificat şi vom angaja dintre viitorii studenţi ai Universităţii din Craiova deoarece cu acest scop am şi creat bursele pentru aceştia. Din acest motiv, acum colaborăm cu Universitatea şi lucrăm la aria curiculară a studenţilor pentru a o îmbunătăţi şi  a o adapta la nevoile noastre. Studenţii vor fi pregătiţi pentru a lucra în cadrul oricărui constructor auto, nu numai pentru Ford“, a afirmat Gijsen.


4 COMENTARII

  1. #1

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22195

    nu e rau, sper doar sa se tine de promisiune

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-12-2006
    Locatie
     Location Location...
    Mesaje
    1066

    o masura absolut normala. daca este sa ma intrebati pe mine acest pas trebuia facut de mult de catre toate cadrele de conducere din invatamant, trebuiau sa intrebe intreprinzatorii de ce au nevoie si in baza dialogului sa stabileasca ce anume trebuie sa invete studentii. dar nu ai ce sa faci cand ai profesori comunisti care nu vor sa iasa la pensie si isi impun materia care nu mai este de actualitate.

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1973

    un lucru foarte bun bravo lor

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     15-11-2005
    Mesaje
    71

    2015 in nici un caz, ne-au anuntat ca e posibil un volum de muncă mai mic ca anul asta. In 2016 poate sa apara ceva dar nimic nu e sigur. Singurul lucru pe care vă puteti baza este ca nu o sa plece din Craiova. Eu muncesc aici si noi stim mai bine.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.