AJF Dolj ar putea fi dezafiliat vineri

AJF Dolj ar putea fi dezafiliat vineri

764
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Noua componenţă a Comitetului Executiv al FRF a fost convocată vineri pentru prima şedinţă. Pe ordinea de zi se va afla şi o „Informare cu privire la situaţia de la AJF Dolj“.

Sorin Pătraşcuş i Nicu Neagoe încă se bucură de scaunele de la AJF Dolj

Conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj va fi judecată pentru prima dată de Comitetul Executiv al FRF. Printre decizii ar putea fi o sancţiune pecuniară, suspendarea pentru o anumită perioadă sau dezafilierea. Consilierul juridic al FRF, Adrian Stângaciu a explicat ce înseamnă acea informare pe care o face faţă de membrii Comitetului Executiv: „Voi transmite în scris o informare cu privire la ceea ce s-a întâmplat la AJF Dolj în ultimele luni, evident, cu toate documentele anexate. Membrii Comitetului Executiv vor vota ceea ce trebuie să se întâmple. Eu voi propune o amânare a unui verdict. Am înţeles că un grup de iniţiativă a convocat Adunarea Generală a AJF Dolj şi în această lună se vor organiza alegeri pentru conducerea forului doljean.“

Reamintim că Judecătoria Craiova a dat sentinţă definitivă că alegerile din anul 2009 nu au fost statutare şi ar trebui organizate din nou. De asemenea, forul doljean a primit somaţie de la FRF ca până pe 15 ianuarie să facă demersuri să reintre în legalitate, altfel putându-se ajunge la dezafiliere.

Flaviu Dincă

flaviu.dinca@jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.