PSD Dolj reclamă că este ținta unor ”afirmații defăimătoare” ale ACL Dolj

PSD Dolj reclamă că este ținta unor ”afirmații defăimătoare” ale ACL Dolj

745
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Reprezentanții PSD Dolj au transmis, într-un comunicat remis presei, că ”ACL nu se lasă nici în ziua votului și aruncă în stânga și dreapta cu lături, încercând în acest fel să acopere neputința pe care aceștia o au. Prevăzând că vor avea un scor dezastruos în județul Dolj, au început deja să își pregătească scuzele în fața stăpânilor de la centru”.

”Neavând nici o probă în sensul celor afirmate, cei de la ACL Dolj, într-un comunicat de presă, folosesc numele a două persoane publice, cu notorietate: ”În această zonă sunt foarte activi Sorin Manda (fratele președintelui PSD Dolj) și primarul PSD din localitate, Vâlcomeanu Jean”.

Cei doi membrii PSD Dolj, persoane publice, își rezervă dreptul de a sesiza instituțiile statului competente să cerceteze afirmațiile defăimătoare lipsite de suport real, de natură a le cauza prejudicii de imagine.

PSD Dolj, ca de fiecare data, în ziua votului, nu promovează nici mita electorală, nici traseismul, și nici violența, așa cum au făcut-o de atâtea ori adversarii politici”, se arată în comunicatul PSD Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.