Marian Jean Marinescu: ”Am votat cu speranţa că şi în România se...

Marian Jean Marinescu: ”Am votat cu speranţa că şi în România se vor face lucrurile aşa cum trebuie”

740
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Am votat cu speranţa că şi în România se vor face lucrurile aşa cum trebuie, că vom avea lucruri bine făcute. Astăzi vom face, din păcate, ceea ce am făcut de fiecare dată în judeţul nostru. Ne vom ţine la tot felul de situaţii de evul mediu. Unii, de la unele partide, nu au învăţat că suntem într-o Românie a anului 2014, că suntem altfel croiţi, că dispunem de atâtea informaţii. Ei fac aceleaşi lucruri de când se ştiu: stau în faţa secţiilor de votare şi îndeamnă la vot, apoi transportul oamenilor. Este un du-te vino în tot judeţul, cum nu vă închipuiţi. Vom avea un număr foarte mare de votanţi pe listele suplimentare, dar persoane aduse la vot din diverse colţuri. Nici nu ştii ce şi cum. Există tot felul de idei lansate pentru a se bloca verificarea mai nou, preşedinţii de secţii de votare cer ştampilă pe cererea care fiecare delegat o întocmeşte ca să ceară lista de voturi suplimentare. Niciodată nu s-a întâmplat aşa ceva. Preşedinţii de secţii de votare nu vor să dea voie reprezentanţilor noştri să se uite cine votează pe listele suplimentare ca să putem să verificăm dacă au votat şi în altă parte. După părerea mea, este o acţiune concertată ca să ne împiedice să verificăm votul multiplu. Folosesc metode atât de vechi încât concluzionăm că au rămas în evul mediu. Aceasta este situaţia acum. Cu asta ne ocupăm, să convingem pe cineva să respecte legea. Este inadmisibil să avem atât de multe cereri pentru urna mobilă. Medicii au dat acest drept fără niciun diagnostic care să demonstreze că persoana este netransportabilă. Urnă mobilă pentru răceală…nu este posibil aşa ceva. Nu în toate comunele, căci unele s-au trezit. Avem, de exemplu, la Işalniţa, 110 cazuri de urnă mobilă, apoi la Mârşani sunt tot peste o sută, la Călăraşi sunt 66 de cereri, la Amărăştii de Sus în jur de 90 de cereri. Este un număr foarte mare. Nu sunt atât de multe persoane netransportabile într-o comună. Aceasta este situaţia, din păcate. Oamenii aceştia nu s-au trezit că suntem în Uniunea Europeană. O să vedem listele suplimentare la sfârşit. Ştiu că dacă ne dau acum verificăm şi prindem pe cei care votează de două ori”, a declarat Marian Jean Marinescu, președintele PDL Dolj, la ieşirea din secţia de votare.      



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     06-07-2007
    Mesaje
    148

    Daca vi se interzice sa aflati numele celor care voteaza pe listele suplimentare folositi telefonul mobil cu incredere, apoi verificati cine apare de mai multe ori pe inregistrari.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.