Ion Prioteasa: ”Am votat astăzi pentru un nou început”

Ion Prioteasa: ”Am votat astăzi pentru un nou început”

518
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, duminică, la ieșirea de la urne, că a votat cu credința că viitorul președinte al țării va fi unul care va ști să își asume și exercite rolul de arbitru, va fi capabil să-i unească pe români și să asigure o corectă reprezentare a intereselor lor în plan extern.

„Am votat astăzi pentru un nou început. Am optat pentru o nouă Românie, pentru o țară care să-și consolideze statutul de membru al Uniunii Europene. Am votat pentru ca românii să fie mândri și apreciați în toată lumea. Îmi doresc ca tinerii să fie respectați la ei în țară, să aibă acces la un loc de muncă aici, în România.

Am ales un președinte care să fie un veritabil arbitru între instituțiile statului, care să unească și nu să dezbine. Am decis ca acela care ne va reprezenta în următorii cinci ani să promoveze o politică externă coerentă.

Am votat pentru o dezvoltare a județului și a regiunii, alegând candidatul care știe foarte bine realitățile Olteniei, dar și pe cele ale țării întregi și care propune o echipă puternică pentru România. Sunt încredințat că acela care va fi ales va fi un președinte altfel decât cel de până acum.

Mesajul meu pentru doljeni este să vină la vot și să aleagă cu încrederea că viața lor se va schimba în bine, pentru că am convingerea că, în următorii ani, județul nostru și toată regiunea vor avea de câștigat cu un președinte care cunoaște foarte bine necesitățile Olteniei”, a declarat președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și-a exercitat dreptul de vot pentru alegerea Președintelui României la secția de votare nr. 4, amenajată în cadrul Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” din Craiova.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3064

    Oo dar vai cata demagogie..

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.