Olguța și Manda, mulțumiți de rezultatele din Craiova și Dolj

Olguța și Manda, mulțumiți de rezultatele din Craiova și Dolj

854
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,33)

Olguța Vasilescu, președintele PSD Craiova, a afirmat, aseară, după închiderea urnelor, că speră ca orașul ”să-și păstreze locul de municipiu numărul 1 în România ca și scor electoral pentru Victor Ponta, exact cum s-a întâmplat la alegerile europarlamentare pentru PSD”. La rândului lui, șeful PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat că a fost ”o participare foarte mare la vot pentru județul Dolj și pentru Craiova, o mobilizare foarte bună, ceea ce înseamnă un efort al oamenilor de a veni la vot și de a-și exprima punctul de vedere”.

”Le mulțumesc tuturor militanților noștri care în această perioadă nu au avut familie, nu a contat că a fost frig, că le-a fost foame și au făcut campanie electorală. Vreau să le mulțumesc, bineînțeles, tuturor celor care l-au votat pe Victor Ponta, pentru că acesta chiar merita să fie votat și de craioveni și de doljeni, având în vedere că este singurul prim-ministru, de câțiva ani încoace, care s-a uitat către această zonă și care a investit masiv aici. Eu sper să nu îl dezamăgim, nici la primul tur, ca scor electoral, nici la turul al doilea și să avem un președinte al României care iubește Oltenia și iubește foarte mult județul Dolj și municipiul Craiova. Pentru noi, de marți, bătălia va începe de la zero. Totul se resetează. Va conta foarte mult și politica de alianțe, va conta și votul românilor din străinătate. Din câte știu, în Republica Moldova, de exemplu, scorul lui Victor Ponta a fost zdrobitor, ori acolo sunt cei mai mulți români cu drept de vot. Ne așteptăm ca aceste rezultate chiar să mai crească, cel puțin atunci când vor veni voturile din Diaspora”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

”Avem o finală pe care o știa toată lumea: Victor Ponta-Klaus Iohannis. Ne așteptam și speram să fie în jur de zece procente între cei doi. Dacă ne uităm la exit-poll, cam ăsta e rezultatul. Îi felicit pe toți cei care s-au implicat în campania electorală, din PSD, din UNPR, din PC, din celelalte partide care au fost alături de noi la nivel național. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei și de la celelalte partide din județul Dolj pentru ce au făcut. Noi ne așteptăm la un scor mult mai bun decât rezultatul pe țară, în județul Dolj. Sperăm să fie cu șase în față. Îi felicit și pe cei de la municipiul Craiova pentru felul în care s-au implicat. A fost o participare foarte mare la vot pentru județul Dolj și pentru Craiova, o mobilizare foarte bună, ceea ce înseamnă un efort al oamenilor de a veni la vot și de a-și exprima punctul de vedere. Speranța noastră este să existe un punct de vedere, să îl susțină și să îl voteze pe Victor Ponta pentru că este apropiat Doljului și a făcut multe pentru județ”, a afirmat Claudiu Manda.

Foto: Florin Tomescu



4 COMENTARII

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     10-01-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    48

    Ponta ar face cel mai bn sa se inpuste … sunt scarbit de persoanele care pt un kg de zahar si un litru de ulei . Il voteaza pe acest mascarici. Una zice seara alta face urmatoarea zi ponta . Rusine ponta !!!

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-09-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    20

    ”să-și păstreze locul de municipiu numărul 1 în România ca și scor electoral pentru Victor Ponta, exact cum s-a întâmplat la alegerile europarlamentare pentru PSD”

    Asta s-o crezi tu, lărguțo!

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2017

    comunisti

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3071

    Nu poate Ponta Fura cat putem NOI vota !!

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.