M. J. Marinescu: ”Așteptăm rezultatul din Dolj și apoi facem strategia pentru...

M. J. Marinescu: ”Așteptăm rezultatul din Dolj și apoi facem strategia pentru turul II”

916
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

„Este un rezultat care ne plasează ca favoriți pentru turul II și vom munci să fructificăm acest avantaj pe care îl avem în acest moment”, a afirmat președintele PDL Dolj, Marian Jean Marinescu, după aflarea primelor date ale exit-poll-urilor.

”Sunt multe voturi pe partea dreaptă, despre care sunt absolut convins că vor veni la candidatul ACL, Klaus Iohannis. Așteptăm și rezultatul din Dolj să vedem care va fi aici situația și apoi vom face strategia pentru turul II”, a spus șeful PDL Dolj.

Acesta a vorbit și despre ”ostilitățile” din teren, pe care le-a asemuit cu ”o luptă absurdă cu niște metode din Evul Mediu care în alte județe nu prea se mai practică”, referindu-se la turismul electoral. ”Avem peste 30.000 de mii de oameni care au votat pe liste suplimentare, avem cel mai mare scor la urnă mobilă, nu există alt județ ca noi cu peste 3.000 de votanți, mai exact 3.600 până la ora 19:00. ”Este foarte bizar să crezi că se cară din Craiova în zona rurală și din zona rurală în Craiova oameni să voteze fără a avea un interes în votul multiplu. A fost foarte dificil să comparăm listele suplimentare cu cele permanente pentru că am avut obstrucții foarte mari din partea șefilor din secțiile de votare ca să putem să preluăm datele și să le comparăm. O să introducem într-o bază de date toate persoanele care au votat pe liste suplimentare și sper ca turul II să dea o bază pentru niște decizii corecte”, a conchis Marinescu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.