Baschet: Craiova întâlnește Piteștiul

Baschet: Craiova întâlnește Piteștiul

821
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova va încerca să obțină o nouă victorie în Liga Națională, luni, de la ora 20:30, pe teren propriu, contra celor de la BCMU Pitești.

Înaintea acestui joc, oltenii se află pe poziția a patra a clasamentului, cu 7 puncte (3 victorii și o înfrângere), în timp ce formația piteșteană e pe locul șapte cu același număr de puncte. În ultima etapă din acest sezon al Ligii Naționale, ospeții jocului de mâine au trecut, pe teren propriu de Gaz Metan Mediaș, cu scorul de 83-63, iar echipa antrenată de Andjelko Mandic a învins în Bănie, 90-86, U-BT Cluj.

Vom avea un un meci dificil contra echipei din Pitești. Cel mai important este că, în acest meci, nu vom avea jucători indisponibili. Toată lumea este aptă pentru jocul de mâine seară. Știu că programarea meciului nu e tocmai bună, se joacă luni seara, dar avem nevoie de suporterii noștri în număr cât mai mare, a spus antrenorul oltenilor, Andjelko Mandic.


Alb-albaștrii sunt hotărâți să face un meci mare contra „vulturilor” și să obțină al patrulea succes din acest sezon de Liga Națională.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22212

    ne vedem la sala #haicraiova

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.