Craiova: Copacii din oraș, tăiați pentru iarnă

Craiova: Copacii din oraș, tăiați pentru iarnă

778
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Angajații Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova au împânzit orașul. ”Ținta” sunt spațiile verzi, unde au trecut la toaletare.

Mai exact, toți copacii trec zilele acestea prin operații de curățare a crengilor și pregătirea pentru perioada de iarnă. Acțiunea are loc în toate cartierele și în zona centrală a orașului. pomi

Activitatea, ușoară în sine, este îngreunată de prezența mașinilor din parcări, printre care angajații RAADPFL trebuie să se strecoare cu mare grijă. Pe de altă parte, proprietarii de autoturisme se arată nemulțumiți că mașinile lor sunt expuse riscului de a fi zgâriate de crengile tăiate.



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2029

    Foarte bine sa taie din ei sunt foarte multi

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3079

    Fata de alte orase europene noi in Craiova avem foarte foarte foarte putina vegetatie. Ar trebui facut ceva urgent in acest aspect.

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!
  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    576

    Da, dar o idee ar fi tufisuri bine ingrijite , nu copaci! Copaci doar in zonele verzi ( parcuri, alei pietonale ) . Nu pe marginea strazilor.

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit...

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.