Craiova: Ciocnire violentă pe Centura de Nord. Un bărbat a murit

Craiova: Ciocnire violentă pe Centura de Nord. Un bărbat a murit

1.520
20
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,50)

Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Craiova, în urma unui accident rutier petrecut aseară pe Centura de Nord a Craiovei.

Un bărbat care se afla la volanul unei Dacii 1310, care circula pe DJ 643F, dinspre comuna Ghercești către  Craiova, nu a acordat prioritate de trecere la intersecția cu Centura de Nord  și a fost lovit de un autoturism Rover condus dinspre Balș către Filiași de un bărbat de 41 de ani, din comuna doljeană Unirea. În urma impactului, Dacia a fost proiectată la aproximativ 20 de metri de intersecție, iar cealaltă mașină a ieșit din decor și s-a oprit în șanț. Atât șoferul Daciei, cât și doi dintre cei trei pasageri din același autoturism au fost proiectați pe asfalt. Un bărbat, pasager pe bancheta din spate a Daciei, a rămas în mașină, fiind scos de pompierii echipajului de descarcerare.

Conducătorul Daciei, în vârstă de 50 de ani, a decedat.



20 COMENTARII

  1. #1

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22219

    pai ce sa dea el prioritate, ca l-a facut masa cu drum cu tot

    RIP

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-10-2005
    Mesaje
    30

    Frikule acum il aduna ma-sa …

  3. #3
    Helper
    Data de inscriere
     16-11-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2373

    Intersectia este pe un sector de drum unde se circula cu viteza. Au mai fost accidente grave acolo tot din aceeasi cauza: neacordare de prioritate(graba/inconstienta)
    Pacat!

    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic! http://www.pescardejiu.blogspot.com
  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     14-07-2013
    Mesaje
    44

    acolo trebuia sa fie un sens giratoriu… se circula destul de intens

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3088

    Pai daca se circula ca la nebuni. Cat dracu e limta de viteza acolo. Nu e limitat la 50 Km/H.. ?! sau e 70 km/h.. in fond nici nu conteaza cat e.. eu la intersectii reduc viteza cat pot.. altii daca sunt zmei si cand vad presemnalizari de intersectii in fata ei merg ca nebunii sau accelereaza e treaba lor..

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!
  6. #6
    Helper
    Data de inscriere
     16-11-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2375

    Limita de viteza este de 50km/h, teoretic! Practic, se circula cu 90-100(media de viteza)

    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic! http://www.pescardejiu.blogspot.com
  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    13

    Circul des in zona dat fiind faptul ca merg la Ghercesti. In acea intersectie este restrictie de viteza pe centura la 70 km/ora dar intreb politstii acestia inconstienti care in loc sa isi exercite serviciul unde pericolul este imens, stau numai cu ochii pe soferite in oras, de ce nu pun radar acolo ??? S-ar alege cu sute de permise ridicate zilnic iar dobitocii care incalca regulile ”COMPATIBILE CU VIATA”, nu ar mai calca pedala MORTII atat de mult ! Ok, daca nesimtitul acela de militian care a adaugat aseara in timpul accidentului cum, ca nu este o intersectie vrecvent circulata, ar avea o victima din famile, ar mai declara a nu fi necesar sens giratoriu ??? RUSINE SERVICIULUI RUTIER, RUSINE PRIMARIEI CRAIOVA SI PREFECTURII DOLJ, RUSINE, INCONSTIENTILOR, SUNTETI RESPONSABILI PENTRU MOARTEA ACELUI TANAR SI A CELUI DIN 2007 CARE SI-A PIERDUT VIATA TOT ASTFEL !

  8. #8
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    14

    De ce nu s-a respectat proiectul stabilit inainte de a se face devierea circulatiei prin nordul orasului ? Se spunea clar, in acea zona se va contrui pasarela pentru devierea traficului dinspre comuna Ghercesti si satele aferente comunei catre orasul ”UCIGAS” CRAIOVA ! Dragi prieteni, participanti la trafic, afectati direct sau indirect de aceasta intersectie ucigasa, hai sa facem un protest de amploare in zona, poate le trezim interes celor pe care i-am ales sa ne calauzeasca pe drumul cel bun, nu pe drumul mortii pentru ca Radu Berceanu a cheltuit banii in alt scop decat cel benefic, a-l bunastarii localnicilor care sunt obisnuiti cu acel drum spre si dinspre Ghercesti unde nu exista intersectia ”VITEZOMANILOR MORTII” !!!

  9. #9
    Junior
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Mesaje
    100

    Pot spune ca sunt de acord si cu ce ziceti voi ca se circula cu viteza prea mare in intersectia aia, dar eu am si alta parere. Sunt sofer de 10 ani si acum vreo 3 ani la termo am ricosat in sant si era sa mor ca unul care venea din Isalnita si mi-a iesit in fata a spus „nu mi-am dat seama ce viteza avea”. Pana la urma cand conduci iti asumi si riscuri, dar voi aruncati vina in spatele tipului care a lovit ca mergea cu viteza, cand de fapt orbul ala cu dacia, D-zeu sa-l odihneasca, a iesit in fata lui. Si uite asa poate sa te omoare un om care nu stie cand sa intre in intersectie. Daca nu esti in stare sa aproximezi stai frate pana nu vezi nici o masina si atunci te bagi.

  10. #10
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3091

    Eu raman la parerea ca 90% din accidentele mortale s-ar putea evita dar din pacate multi nu apreciaza nici viata lor da’poi viata altora..

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!
  11. #11
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    16

    De acord cu tine dar omiti ceva ESENTIAL, CONDUITA PREVENTIVA, cand ai luat permisul, ai fost instiintat sa conduci preventiv, daca alergi cu viteza iar altul greseste, te costa chiar viata in trafic, fi mai atent, mai prudent pe viitor fiindca si viata ta conteaza, pana la urma ! Nu toti apreciaza reactia raportata la distanta obiectivului/viteza de deplasare si uite unde se ajunge pt ca SREVICIUL RUTIER CRAIOVA este jalnic si astept contraziceri cu argumente forte. Cel care este depistat cu 180km/ora pe acel tronson de drum, pai scuzati-ma, merita puscaria fiindca milogul ala curma vieti nevinovate ! Acum doua luni a fost iar un accident asemanator, nu a fost apreciata viteza unui dobitoc care rula cu 160km/ora si o fractiune de sec a salvat viata unui sofer nevinovat care nu se astepta la nemernicul ala care fugrea ca de mama focului ! Norocul lui ca nu a dat de mine in trafic, ii rupeam picioarele sa nu mai apese atat pedala ”mortii” !!!

  12. #12
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    17

    C-a la noi la nimeni, stimati prieteni, nu suntem aparati de acesti zisi politisti care urmaresc interesul lor, nu toti este adevarat dar majoritatea nu merita acest grad ! Cine il cunoaste pe Putinelu, militianul dupa radar, aveti mare grija, este un mincinos si un mare marlatan, va minte cu diverse dar in schimb, va coace drastic. Voi reveni cu argumente, domnule militian Putinelu, coincidenta mintala… aveti !!!

  13. #13
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3094

    Asa e . Politia nu prea face nimic util. Personal cand vad militian mi se face rau
    Formula magica mortala la noi este : Idioti care se cred senna pe drumurile publice ( sa nu uitam chiar si senna a murit pe circuit) + Politie care sta la panda sa-si faca numarul de amenzi + toti retardatii mintali si analfabetii care iau permis de conducere + drumuri proaste neiluminate si nesemnalizate + interes 0 din partea autoritatilor sa faca ceva in sensul imbunatatirii conditiilor de drum si in sensul prevenirii accidentelor rutiere + interes 0 din partea incompetei Politii Romane
    Asa ca din pacate multi nevinovati sau vinovati vor muri pe drumurile Romaniei si mult sange va curge pe asfalt.. din cauza unor grabiti sau unor neatenti..
    Oricand se poate intampla oricui un dezastru pentru ca nici nu sti de unde sare soarta rea..

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!
  14. #14
    Junior
    Data de inscriere
     04-07-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    58

    Neatentia iti poate lua viata pacat, RIP

    Nu!
  15. #15
    Junior
    Data de inscriere
     08-07-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    61

    Intersectia aia cand vii dinspre Ghercesti sa intri pe centura e pur si simplu tampita, am trecut si eu de cateva ori pe acolo. Din cauza ca nu e iluminata si marcajele lipsesc, noaptea cu farurile celor ce vin din stanga/dreapta in ochi, nici nu iti dai seama unde dracu te opresti si unde incepe banda de circulatie de pe centura. Mi s-a intamplat sa opresc la 5 metri de intersectie pentru ca aveam impresia ca ies cu botul masinii in fata alora care veneau din stanga.

    https://www.google.ro/maps/@44.336108,23.8401707,3a,75y,132.68h,50.04t/data=!3m4!1e1!3m2!1st9lMmBjDF0wdPBogIAcHjA!2e0?hl=ro

    Astea sunt marcaje de cedeaza trecerea cand te intersectezi cu un drum pe care se circula cu 70 km/h (sau mai degraba 100 km/h)??

  16. #16
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2044

    Neatent saracu

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  17. #17
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3105

    Autoritatile sunt de vina.. Drumuri neiluminate.. nesemnalizate corespunzator.. ii doare in basca.. lu Ilici
    Acum pe bune noaptea pe bezna totala si pe ceata de curand si eu m-am trezit pe contrasens.. drumu nu avea marcaj pe mijloc..lipseau chiar si ochii de pisica de prin curbe de prin parapeti.. penibil.. Daca eu era sa o comit de multe ori care sunt tanar dar cineva trecut de 50 de ani care nu mai vede bine..

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!
  18. #18
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-12-2015
    Mesaje
    48

    Mama ce reporteri ieftini ? unde va gaseste frate? cum adica conducea dinspre bals spre filiasi? de zici ca era pe calea bucuresti ce treaba are centura de nord cu balsul ? adica daca vi dinspre lapus si faci stanga, si intrii pe centura la intersectia cu 643F se numeste ca vi dinspre bals? pai centura vine dinspre bals natarailor? cum puteti sa delirati asa ceva. Centura pleaca teroretic si practic DIN craiova, deci spui ca circula din directia craiova catre filiasi, nu bals. Vai de gazetaria voastra ieftina de 1 leu jumate.

  19. #19
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-01-2013
    Mesaje
    29
    Citat Mesaj initiat de koss®
    Eu raman la parerea ca 90% din accidentele mortale s-ar putea evita dar din pacate multi nu apreciaza nici viata lor da’poi viata altora..

    înșiși nu dau doi bani pe viața lor,de a altora nu mai discutăm

  20. #20
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-12-2015
    Mesaje
    49
    Citat Mesaj initiat de dalta
    Citat Mesaj initiat de koss®
    Eu raman la parerea ca 90% din accidentele mortale s-ar putea evita dar din pacate multi nu apreciaza nici viata lor da’poi viata altora..

    înșiși nu dau doi bani pe viața lor,de a altora nu mai discutăm

    Si eu le doresc celor cu figur in trafic(demaraje, depasiri, taiat calea altora in viteza, sau alte jumbuslucuri) ca primul stalp sau copac sa fie al lui, sa nu loveasca pe altii sa-i omoare nevinovati. De estfel de idioti nu trebuie sa va para rau. Ma oripileaza faptul cand vad cum unii le pare rau, mai ca plang de soarta acestor imbecili numiti soferi. Ma doare fix undeva ca e tanar, dar cand se da mare sa impresioneze alti idioti ca ei, sau curvele din masina nu se gandesc la ce se expun, si vor sa arate defapt ce tari (prosti) sunt ei. Asa le trebuie, sa scape tara de idioti fara sa mai omoare alte persoane nevinovate prin inconstienta lor. Eu cand ai vad pe strazi, le urez ca primul stalp, sau copac sa fie al lor, sa se incolaceasca dupa el, bineinteles cu injuraturile de riguare.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.