Baschet în scaunul rulant, în Polivalenta din Craiova

Baschet în scaunul rulant, în Polivalenta din Craiova

886
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Fundația Motivation România împreună cu partenerii Şcoala Gimnazială Specială Sfântul Mina şi World Vision România au deosebita plăcere de a vă invita la un eveniment sportiv inedit. Utilizatori de scaune rulante, sportivi ai echipelor Motivation, vor face o demonstrație de baschet în scaun rulant luni, 10 noiembrie, începând cu ora 14.00, la Sala Polivalentă din Craiova.

Evenimentul își propune să aducă în atenția publicului abilitățile pe care le au persoanele cu dizabilități, să promoveze beneficiile sportului și să aducă împreună oameni uniți de aceeași pasiune pentru mișcare. Spectatorii vor avea ocazia să asiste la un altfel de meci de baschet, în care driblingul și aruncarea la panou se execută diferit, dintr-un scaun rulant, dar aduc aceeași satisfacție echipei. De asemenea, doritorii vor putea încerca ei înșiși jocul de baschet în scaun rulant, ghidați de sportivii și antrenorii Motivation.

Demonstrația de baschet are loc în cadrul proiectului ACCESS – Accelerarea Competenţelor de Bază pentru Servicii Eficiente şi Sprijin pentru Utilizatorii de Scaun Rulant, derulat de Fundația Motivation România în parteneriat cu organizaţia World Vision. Acest eveniment poate fi realizat datorită sprijinului generos al poporului American prin proiectul Advancing Partners & Communities (APC), un acord de cooperare de 5 ani finanţat de Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională – USAID, prin Acordul nr. AID-OAA-A-12-00047, începând cu 1 Octombrie, 2012. Proiectul ACCESS își propune să îmbunătățească serviciile pentru utilizatorii de scaun rulant din România.

Pentru confirmări și informații suplimentare, vă rugăm să o contactați pe Codruța Hedeșiu, Coordonator Comunicare, tel. 0744.308.665, e-mail c.hedesiu@motivation.ro .

Sursa foto: ziare.com



1 COMENTARIU

  1. #1

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22222

    ne vedem la sala

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.