(UPDATE) Dolj: Minora dispărută de acasă a fost găsită!

(UPDATE) Dolj: Minora dispărută de acasă a fost găsită!

1.084
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

UPDATE, ora 12:10: Adolescenta a fost identificată, în urma cu putin timp, in cartierul craiovean Valea Rosie, de un jandarm din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Dolj, aflat in timpul liber. Acesta a depistat o minora care avea aceleasi semnalmente cu cele ale tinerei disparute. Acesta a stat de vorba cu tanara, moment in care s-a stabilit cu exactitate ca este vorba despre Burtea Bianca, de 15 ani, din Bistret.

      Politistii de la Serviciul de Investigatii Crimianle au preluat-o pe minora, iar in urma audierilor a reiesit faptul ca nu a fost victima vreunei infractiuni, aceasta urmand a fi incredintata membrilor familiei.
        Pe perioada cat a fost plecata de la domiciliu tanara a povestit ca a stat la prietene si cunostinte din municipiul Craiova

***

Poliţiştii din judeţul Dolj caută o minoră, de 15 ani, din localitatea Bistreţ, elevă în clasa a IX-a, care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Ieri, 6 noiembrie a.c., în jurul orei 09.30, Pîrvu Paulina, 31 ani, din comuna Bistreţ, judeţul Dolj a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că fiica sa, BURTEA BIANCA, de 15 ani, elevă în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic Segarcea, a părăsit domiciliul în data de 04.11.2014. Minora s-a urcat într-un microbuz pentru a merge la şcoală, în Segarcea, şi nu a mai revenit la domiciliu.

           Semnalmente:

  • Înălţime – 1,60 metri,
  • constituţie atletică,
  • ochi căprui,
  • păr negru, tuns pînă la nivelul umerilor,
  • faţa rotundă,
  • nasul drept.  

La data plecării minora era îmbrăcată într-un pulover de culoare alb cu gri, pantaloni de culoare bej, iar în picioare avea adidaşi de culoare verde cu negru.

Poliţiştii doljeni au demarat cercetările şi investigaţiile, totodată fiind solicitată urmărirea la nivel naţional a minorei, precum şi consemnul la frontiera de stat.

Persoanele care pot oferi informaţii despre acesta sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 ori 116.000, Număr Unic European pentru Copii Dispăruţi sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.



5 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2041

    A plecat si ea de acasa

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     06-01-2014
    Mesaje
    55

    Ea, asa ar fi fata cuminte, dar mai pleaca din cand in cand de acasa.

  3. #3
    Hater
    Data de inscriere
     20-01-2006
    Locatie
     Miserupia
    Mesaje
    6253

    A plecat dupa falus

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3099

    Se mai intampla

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!
  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3258

    buna.daca a dat de gust,nu o mai lasa pana moare baba

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.