Craiova: AUF acordă burse de stagiu profesional pe o perioadă de 1-3...

Craiova: AUF acordă burse de stagiu profesional pe o perioadă de 1-3 luni

843
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Agenţia Universitară a Francofoniei (AUF) a lansat apelul la candidaturi pentru mobilități de stagiu profesional pentru anul 2015. Acestea se adresează studenților din ultimul an înscriși la studii universitare de licență sau de masterat în cadrul universităților membre AUF din Europa Centrală şi de Est.

Stagiul AUF vizează consolidarea competenţelor necesare dezvoltării profesionale, promovarea integrării profesionale în regiunea de origine şi accesul tinerilor și femeilor în funcţii de conducere.

De asemenea, bursele de stagiu profesional au ca scop familiarizarea studenților cu mediul profesional corespunzător studiilor pe care le urmează. Prin intermediul acestora, tinerii au posibilitatea de dobândi abilităţi care facilitează integrarea profesională la finalizarea studiilor.

Bursele de stagiu profesional sunt acordate de AUF pe o perioadă de 1-3 luni.  Apelul este deschis în perioada noiembrie 2014 – 2 martie 2015, iar mobilitățile pot fi efectuate în perioada mai-decembrie 2015.

Studenții și masteranzii pot găsi mai multe informații la adresa: http://www.auf.org/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/mobilites-de-stage-professionnel-2015/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.