Compania de Apă Oltenia, locul II în Topul Național al Firmelor din...

Compania de Apă Oltenia, locul II în Topul Național al Firmelor din România

895
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Domeniul în care compania a fost premiată a fost cel de ”Industrie”, grupa: ”Captarea, tratarea și distribuția apei”, la categoria ”Intreprinderi  foarte mari”, din cadrul Topului Național al Firmelor din România, ediția a XXI-a 2014. Evenimentul organizat de Camera de Comerț și Industrie a României a avut loc p6 noiembrie 2014 la Romexpo, iar premiul acordat CAO s-a bazat pe rezultatele economice obținute în cursul anului 2013. compania-de-apa-sa-2-300x225

Ceremonia de decernare s-a desfășurat în prezenţa unor oficialităţi de rang înalt ale administraţiei publice locale şi centrale, precum Nicolae Niță, ministrul Economiei și Florin Nicolae Jianu, ministrul delegat pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism, a preşedinţilor Camerelor de Comerţ şi Industrie, a principalelor asociaţii patronale şi profesionale și a reprezentanţilor mass media.

Mulțumim, pe această cale, utilizatorilor serviciilor de apă și canalizare pe care îi asigurăm că vom promova și menține cele mai înalte standarde în ceea ce privește prestarea serviciilor de apă și canalizare chiar și în condițiile menținerii unora dintre cele mai reduse niveluri ale tarifelor de apă și canal din țară. Totodată, mulțumim salariaților companiei  pentru activitatea depusă care a făcut posibil acest succes”, a transmis conducerea Companiei de Apă Oltenia.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.