Craiova găzduiește Campionatul Naţional al Câinilor de Salvare 2014

Craiova găzduiește Campionatul Naţional al Câinilor de Salvare 2014

440
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,67)

Iubitorii de animale pot lua parte sâmbătă, 15 noiembrie 2014, între orele 09:00 – 17:00, la Campionatul Naţional al Câinilor de Salvare 2014, un eveniment al Asociaţiei Chinologice Române ACHR, organizat de Clubul Naţional de Ciobanesc German din România CNCG.

Campionatul cuprinde mai multe zone de concurs ce se vor desfăşura în diferite locuri din Craiova: proba de obedinţă şi dexteritate: Hipodromul Craiova (Parcul N. Romanescu), proba de urmă: zona Aeroport, proba de căutare în dărâmături: zona ex. Spital, proba de căutare pe suprafaţă: zona Parc, zona Aeroport.

Arbitrul campionatului va fi arbitrul internaţional FCI, Willi Landt.

Evenimentul face parte din stagiului internaţional “Salvare şi psihologie canină” ce se desfăşoară în Craiova şi zonele învecinate în perioada 13 – 16 noiembrie 2014. Scopul organizării stagiului internaţional este de informare şi prevenire conform noilor regulamente de lucru de salvare IPO-R, IPO-RM şi de misiuni MRT, ITC.

Stagiul internaţional “Salvare şi psihologie canină” se adresează asociaţiilor şi cluburilor chinologice, şcolilor de dresaj, crescătorilor, instructorilor, arbitrilor, personalului din cadrul serviciilor publice de intervenţie în situaţii de urgenţă ( SMURD, IGSU, Ambulanţa, Jamdarmerie, Poliţie, Salvamont, Salvamar), altor servicii cu atribuţii în domeniu, ong-urilor de profil, tuturor persoanelor ( cu sau fără câine) care doresc să se  implice în activitatea de căutare – salvare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.