STUDENŢIADA ajunge în Craiova

STUDENŢIADA ajunge în Craiova

544
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

STUDENŢIADA, un important eveniment dedicat studenţilor din toată ţara, ajunge în Craiova în perioada 17 – 23 noiembrie 2014.

Evenimentul este organizat de Uniunea Naţională a Studenţilor din România UNSR şi se află la cea de-a 9-a ediţie, desfăşurându-se simultant în 14 centre universitare din România: Bucureşti, Iaşi, Craiova, Timişoara, Târgovişte, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Petroşani, Galaţi, Constanţa, Braşov, Ploieşti, Piteşti, Bacău.

Varietatea temelor ce vor fi tratate în cadrul acestui eveniment vin din domeniile: educaţie, mediu, cultură, sport, dezvoltare personală, sănătate, voluntariat sau antreprenoriat social.  Organizatorii şi-au propus o săptămâna plină de activităţi inedite menite să îi ajute pe studenţi să se dezvolte atât pe plan personal desprinzând competenţe necesare dezvoltării individuale, cât şi pe plan profesional subliniind rolul important pe care tinerii îl au ca cetățeni, oferindu-le șansa de a se cunoaşte, de a interacţiona şi de a se implica în proiecte comune, în vederea consolidării ideii de apartenenţă la spaţiul comunitar.

Evenimente cu tradiţie vor avea loc în această săptămâna precum manifestări culturale, competiţii sportive şi petreceri tematice dar și unele inedite: cross cu biciclete, dezbateri privind angajabilitatea sau lecții de teatru.

STUDENŢIADA se desfăşoara sub sloganul: Învață să trăiești STUDENȚEȘTE! Acumulează experiență într-o săptămână cât alții într-un an!

Mai multe detalii despre eveniment puteţi afla accesând: www.studentiada.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.