Volei: Craiova se califică în manșa a 2-a din CEV CUP

Volei: Craiova se califică în manșa a 2-a din CEV CUP

597
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Echipa de volei masculin SCM U Craiova a câștigat în această seară meciul retur din cadrul manșei 1 din CEV CUP, impunându-se după 3 seturi în fața adversarilor de la Partizan Vizura Belgrad. Scorul final al partidei 3-0(25-22,25-21,25-14), într-un meci în care echipa adversă a fost de nerecunoscut față de primul meci în care s-au impus.

Voleibaliștii conduși de Dănuț Pascu au dominat toate cele 3 seturi, fiind tot timpul în avantaj, arătându-și adevărata valoare pe tot parcursul meciului.

Atât în setul 1 cât și în cel secund oltenii au intrat la primul timp tehnic de odihnă la scorul de 8-6. După un parcurs destul de echilibrat până la cel de-al doilea timp tehnic, craiovenii au început să se distanțeze considerabil față de adversari și au închis seturile la 25-22 și 25-21.

Setul 3 a fost unul dominat de echipa din Bănie, pasele au mers strună, blocajul a fost pe măsură, iar echipa din Belgrad s-a văzut nevoită să cedeze foarte repede setul final la 25-14.

Citeste mai multe pe ghidsportiv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.