RAT Craiova: Autobuzele circulă, luni, după programul unei zile nelucrătoare

RAT Craiova: Autobuzele circulă, luni, după programul unei zile nelucrătoare

866
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

RAT Craiova anunta publicul calator urmatoarele că, in data de 01.12.2014, mijloacele de transport de pe traseele R.A.T. vor circula dupa un program de zile nelucratoare (sambata, duminica si sarbatori legale)

Totodată, incepand cu data de 02.12.2014 circulatia traseului 23b (Piata Centrala – Dezbenzinare)  se va relua pe strada Toamnei, atat pe tur cat si pe retur, urmare a finalizarii lucrarilor de reabilitare la partea carosabila.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3212

    Ai dracu pe traseul 2 tot janghinele alea de autobuze sunt de parca calatorii care calatoresc pe traseul asta nu platesc acelasi abonament.
    Ba mai mult aseara era un autobuz din asta pe 2 la care niciun far nu ii mergea (doar avariile).

    SUNT PERICOLE PUBLICE AUTOBUZELE ALEA. Niste Jegosi astia de la SOBOLAN CRAIOVA !! Unii poate merg cu masina/taxiul.. dar altii au abonamente pe RAT si merg cu Janghinelele alea de autobuze din 1900 toamna..Nu e vorba ca sunt vechi dar e vorba ca sunt PRAFF.. Ar trebui sa calatoreasca gratis calatorii in janghinelele alea de autobuze..

    Mai fac si controale cu Pulitia Locala si cu Gandacimea Locala cu Pulitieni si Gandaci Jegosi pe traseul asta.. ca de parca ei asigura conditii eficiente si de bun simt de transport pe traseul asta. RUSINE SA VA FIE BAGABONTILOR CU RATU VOSTRU !!

    Ce astia din Brestii nu platesc taxe si impozite la acceeasi primarie?. Dupa ce ca nu avem strazi, avem la fiecare ploaie inundatii si namoale.. mai avem si janghine de autobuze pe traseu. Pe lumea cealalta va Blestem sa va transporte Aghiuta cu carucioare de mina din alea pe sina de la un cazan la altul si sa fierbeti in chinuri de jegosi imputiti.. Va dati mari sefi de regionale dar am vazut tarani care sunt cu mai mult bun simt si cu mai multa educatie decat „sefii” de voi.

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.