Ziua Nationala a Romaniei, Luni 1 Decembrie, va fi sarbatorita intr-un mod...

Ziua Nationala a Romaniei, Luni 1 Decembrie, va fi sarbatorita intr-un mod inedit la Centrul Comercial AUCHAN Craiovita

672
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,20)

Craiovenii care vor alege sa-si faca cumparaturile in intervalul 17.00 – 20.00 si sa-si petreaca dupa amiaza in Galeria Comerciala AUCHAN Craiovita, vor fi intampinati la intrare de fete imbracate in costume populare, de la care vor primi Steagul Romaniei si vor putea gusta din produse traditionale romanesti.

‘’Am dorit sa fim din nou alaturi de clientii nostri si sa le oferim o surpriza, intampinandu-i cu voie buna si o amintire placuta de ziua noastra nationala, care sa-i faca sa revina de fiecare data cu placere. Si, pentru ca suntem la inceputul lunii decembrie, le transmitem craiovenilor, ca in Centrul Comercial AUCHAN Craiovita ii asteapta o luna intreaga de surprize, dedicate atat celor mari, dar mai ales celor mici’’, au declarat organizatorii.

Evenimentul dedicat Zilei Nationale a Romaniei se va desfasura pe acordurile hiturilor romanesti, care vor intregi de 1 Decembrie atmosfera de sarbatoare.



4 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3214

    Prea multe magazine strica.. oricum preturile sunt uneori mai scumpe ca in hypermarketurile europene.. si salariile minime au taiat un 0 din coada..

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!
  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    878

    ce jeguri, au venit aici sa exploateze lumea si acu se dau patrioti,doar o alta reclama de , li se rupe ca e ziua nationala

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    927

    Pana la urma ce s-a dat?

    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.
  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    555
    Citat Mesaj initiat de spider
    ce jeguri, au venit aici sa exploateze lumea si acu se dau patrioti,doar o alta reclama de , li se rupe ca e ziua nationala

    n-are rost sa te superi pe ei. daca au gasit teren slab, e normal sa-i exploateze pe manelisti. manelisti, cocalari si curve care se cred printese.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.