Craiova: Directorii de servicii și instituții, mustrați de primarul Olguța Vasilescu

Craiova: Directorii de servicii și instituții, mustrați de primarul Olguța Vasilescu

1.865
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Directorii serviciilor și instituțiilor subordonate muncipalității au fost trași de mânecă de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, pentru dezinteresul de care dau dovadă în formularea de propuneri pentru ordinea de zi a ședințelor lunare de cosiliu local, unde există ”în prezent disfuncționalități”. 

Șefii instituțiilor au fost avertizați că vor fi trași la răspundere dacă vor continua să nu respectă procedurile legale în privința depunerii propunerilor și a documentelor justificative pentru ședințele de consiliul legal. În ciuda faptului că ”s-au făcut numeroase demersuri pentru respectarea procedurilor legale, există în prezent disfuncționalități cauzate de nerespectarea termenelor de depunere a propunerilor pentru ordinea de zi”, se arată în adresa (foto) transmisă de primar acestora.

Dacă directorii nu se vor conforma, edilul are de gând să-i tragă la răspundere conform legii, se mai arată în încheierea documentului.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     08-02-2014
    Mesaje
    97

    ce pregatise olgaaaaaaaaaaa-http://adevarul.ro/entertainment/muzica/propaganda-sponsorizata-lia-olguta-vasilescu-muzica-populara-aflat-pierdut-alegerileg-8_547ca2d2a0eb96501e435835/index.html

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.