(VIDEO) Craiova: Un șofer a făcut ”acordeon” 6 mașini și un stâlp...

(VIDEO) Craiova: Un șofer a făcut ”acordeon” 6 mașini și un stâlp de electricitate

1.430
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,00)

Conducătorul auto a avariat serios șase autoturisme dintr-o parcare de pe Bulevardul Dacia din Craiova, dar și un stâlp de electricitate. După ce le-a făcut praf, șoferul a fugit, iar acum este căutat de poliție. Incidentul a avut loc ieri.

screenshot.155

După ce va fi găsit, șoferul va fi sancționat conform legii. ”Pe lângă sancţiunea prevăzută de lege, pentru că a provocat accidentul, conducătorul auto va mai primi o amendă de 360 de lei. Poliţiştii îi vor reţine şoferului vinovat şi permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile”, a precizat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Update: Șoferul care a provocat accidentul a fost prins de poliție. Bărbatul are 28 de ani și este din Iași. Autoturismul cu care a reușit să avarieze cele șase mașini aparține firmei la care este angajat.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că, din cauza poleiului, a pierdut controlul asupra mașinii și că nu a mai putut-o redresa. El a mai explicat că s-a speriat când a văzut ce a făcut și a decis să plece fără a anunța poliția. 

 

 

 



21 COMENTARII

  1. #21
    Junior
    Data de inscriere
     11-04-2009
    Mesaje
    89

    Masina cu care sa provocat accidentul este un vw passat break alb model 2012,este avariat la cateva strazi distanta de mine si fara nr de inmatriculare pe el. Am inteles si ca masina ar fi inchiriata de la Bucuresti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.