S-a dat startul campanie SHOEBOX în Craiova

S-a dat startul campanie SHOEBOX în Craiova

899
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Craiovenii pot ajuta şi anul acesta şi sunt aşteptaţi să facă acest lucru în număr cât mai mare, în perioada 1 – 15 decembrie 2014.  Campania SHOEBOX îşi propune ca măcar de Crăciun, când toţi copiii primesc daruri, să aducă zâmbete şi pe chipul copiilor mai puţini norocoşi.

ShoeBox se află la cea de-a treia ediţie, în Craiova, şi este o inițiativă națională de ajutorare a copiilor orfani, proveniți din familii dezorganizate sau prea sărace ca să le poată face viața ușoară.

Dacă anul trecut, craiovenii au demonstrat că pot face copilaşi uitaţi de lume să zâmbească, anul acesta organizatorii evenimentului îşi propun să ajute şi mai mulţi copii – 1.000.

Tot ce trebuie craiovenii să facă:

1. Să ia o cutie de pantofi goală (corp și capac);

2.  Să o împacheteaze frumos folosind hârtie de cadouri (cutia și capacul separat);

3. Să pună în cutie tot ce ar vrea să dăruiască unui copil (jucării, haine, cărți);

4.  Să aducă cutia în locaţiile Rotaract, iar ei le vor livra pe toate după 15 Decembrie.

 

Pentru a afla locaţiile în care pot fi depuse cutiile plin de cadouri şi mai multe detalii despre proiect puteţi accesa: http://www.shoebox.ro/ şi http://www.rotaract-craiova.ro/shoebox-2014-rotaract-craiova/ .

Poze ShoeBox 2012:

Am primit astazi o sumedenie de fotografii de la Rares Rareș Cojocaru, caruia ii multumesc si pe aceasta ocazie, public,…

Posted by ShoeBox on 30 Decembrie 2012

Poze ShoeBox 2013:

Posted by Rotaract Craiova on 3 Decembrie 2013

 

Sursa Foto: Rotaract Craiova



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.